Mässa: Mittia Gård & Skog

Mässan Gård & Skog arrangeras i Ljusdal 19-20 augusti. SkogsPortalens gratis inträdesbiljetter får ni gärna utnyttja!

SkogsPortalen mötte Henrik Bruveris, som tillsammans med Ulrika Andersson driver Mittia Event AB. De arbetar för att skapa möten mellan människor med samma intressen.

Henrik Bruveris och Ulrika Andersson, Mittia Event AB.

”Vi är den återkommande mötesplatsen inom skog och lantbruk i södra Norrland”, berättar Henrik. ”Den första Gård & Skog genomfördes 2012, och nu börjar den verkligen kännas etablerad. 2018 hade vi över 5000 besökare och 125 utställare. I år är redan detta utställarrekord slaget, och vi har stora förhoppningar att även slå antalet besökare. Men det viktiga för oss är inte antal, utan att det är rätt människor som besöker oss. Därför ligger det i vår strategi att utställarna själva får dela ut gratis inträde till sina kunder, vänner och bekanta. Detta gör att besökarna överlag är genuint skogsintresserade och kunniga”.

Jämna år anordnar Mittia mässan Gård & Skog, ojämna år Skogstransport. I år tillkommer nyheter som en stor grill- och trubadurkväll, olika branschseminarier samt Skog Live som genomförs av Föreningen Skogen och Skogsentreprenörerna.

Mässkarta 2022.

Vi frågade Henrik vad han tror det är som tilltalar med mässor överlag.

“Man ser värdet av att vara på en större mötesplats. Man ser många liknande tjänster och produkter live och kan enkelt jämföra. Även innovation är något som intresserar många. Dessutom har många priser ökat gällande omkostnader, då ökar värdet än mer i att träffa och få diskutera erfarenheter med likasinnade”.

Henrik berättar även att de får mycket positiv feedback från både besökare och utställare.

“Vi vill vara en lagom stor mässa, vilket verkligen uppskattas. Många tycker det är viktigt med personlig kontakt med oss som arrangör, och det får man. Samarbetet med Föreningen Skogen och Skogsentreprenörerna säkerställer att vi har en relevant och skräddarsydd mässa som passar alla, från självverksamma skogsägare till större entreprenörer och bolag”.

Avslutningsvis reflekterar Henrik över de senaste årens avsaknad av event som detta.

“Vi har alla fått genomlida flera år av att inte ses och träffas. Så vi hoppas verkligen många passar på att besöka oss nu! På utställarsidan kan man kontakta bolag med en grön biljett-ikon, där det finns gratis biljetter att hämta ut. Vi önskar er varmt välkomna”!

SkogsPortalen finner ni i monter B:07.

Väl mött!

Kommentarer