I fokus: Skyforest AB och Röjningskalkylatorn

Hemsida

LinkedIn

Skyforest AB och SkogsPortalen lanserar innovativ Röjningskalkylator för enklare skogsförvaltning

I ett spännande nytt samarbete mellan Skyforest AB och SkogsPortalen.se introduceras nu Röjningskalkylatorn, en revolutionerande teknisk lösning designad för att demokratisera och förenkla skogsförvaltningen. Detta verktyg är tänkt att hjälpa både nybörjare och erfarna inom branschen att få en tydlig överblick av skogsröjningsprocesser och kostnader.

Om företaget Skyforest AB

Personen bakom Skyforest AB är Johnny Johansson. För 10 år sedan etablerade Johnny företaget med målet att utveckla användarvänliga beslutsverktyg för skogsbranschen, tillgängliga även för de utan djup teknisk kunskap. Johnnys drivkraft är att göra Skyforest AB:s lösningar tillgängliga för alla, för att erbjuda en klar och korrekt bild av skogstillgångar.
Johnny växte upp i en familj med skogsvårdsbakgrund och arbetade tidigare som helikoptertekniker. I 15 år drev han ett företag inom helikoptersektorn med fokus på skogsindustrin. Vid sin sida har Johnny en supertrevlig försäljningschef vid namn David Hansson.

Skyforest AB fokuserar på skogsförvaltning med hjälp av teknologiska innovationer och vetenskapliga insikter. De strävar efter att skapa ett mer hållbart skogsbruk, från att plantera träd till att fälla dem. De använder miljövänliga metoder och tänker på skogsbrukets långsiktiga effekter på naturen. De vill ständigt hitta nya sätt att göra skogsbruket bättre och mer effektivt, med fokus på att bevara naturen.

Skyforest i samarbete med SkogsPortalen

Innovation, AI, drönare, nytänk… Dessutom med väldigt trevliga människor involverade.
“Vad finns att inte gilla här?” – tänkte vi. Därefter startade vi ett samarbete med Skyforest.
Vi har byggt Skyforests nya hemsida, samt tagit fram en ny modern logotyp som reflekterar modernitet och tillgänglighet. En logotyp som till och med pryder kontorsväggarna!

Funktioner och fördelar med Röjningskalkylatorn

Röjningskalkylatorn är framtagen för att vara intuitiv och enkel att använda. Den erbjuder detaljerade överslag över kostnader och arbetsprocesser, vilket minskar risken för misstag och missförstånd i planeringen av skogsröjning. Verktyget är tillgängligt på både datorer och mobila enheter, vilket ger stor flexibilitet i användandet. David Hansson, försäljningschef på Skyforest, kommenterar: “Vårt mål är att ständigt förbättra hur skogsbruket uppfattas och hanteras. Med Röjningskalkylatorn tar vi ett stort steg mot en mer transparent och rättvis skogsförvaltning.”

Röjningskalkylatorn – Gratis testperiod!

Som en del av lanseringen erbjuder Skyforest en gratis testperiod för alla som registrerat konto på SkogsPortalen.se. “Detta är ett fantastiskt tillfälle för alla intresserade att testa på verktyget och se dess värde i praktiken“, säger Johnny Johansson.
Vill du prova Röjningskalkylatorn gratis? Skapa konto på SkogsPortalen.se och kontakta sedan Johnny på Skyforest!

info@skyforest.se

0703385446

Avslutningsvis vill vi tacka Johnny och David på Skyforest för ett roligt och givande samarbete.

Kommentarer